Bli en av DRF:s första mentorer!

INBJUDAN TILL GRATIS UTBILDNING 30/8.
Är du intresserad av personlig utveckling och vill utöka ditt professionella nätverk? Har du arbetat i minst fem år som dietist och är medlem i DRF? Om svaren är ja, kan du nu bli en av DRF: s första mentorer! Som mentor inom DRF kommer du att vägleda en nyutexaminerad dietist under begränsad tid och får på så sätt vara delaktig i en ny kollegas utveckling.

Du som är intresserad av att bli mentor är välkommen att anmäla dig till en gratis utbildningsdag den 30 augusti i Naturvetarnas lokaler i Nacka. Dagen kommer att ledas av Eva Idmark Andersson, kulturstrateg på Kommunförbundet i Skaraborg med stor erfarenhet på området. Eva har bland annat varit med och utformat mentorsprogrammet på Högskolan i Skövde. Se program för dagen längre ner!

Mentorsutbildningen är kostnadsfri, men platserna är begränsade och först till kvarn gäller, så anmäl dig redan nu!

Anmälan via mail till info@drf.nu, skriv ”Anmälan mentorsutbildning 2016” i ämnesraden. I mejlet uppger du namn och telefonnummer. Det finns viss möjlighet till ersättning för eventuella resekostnader, om detta är aktuellt för dig ange i anmälan vilken ort du reser ifrån och uppskattad kostnad.
Sista anmälningsdag är 1 augusti.

Program för DRF:s mentorsutbildning 30 augusti
09.30-10.00 Samling med kaffe
10.00-10.30 Introduktion, Arbetsgruppen för mentorprogrammet hälsar välkomna.
10.30-10.50 Presentationsrunda, Eva Idmark Anderson och deltagare
10.50-12.00 Föreläsning om mentorskap, Eva Idmark Andersson
12.00-13.00 DRF bjuder på lunch
13.00-14.30 Workshop med Eva, Att sätta mål för mentorsrelationen, planera mentorssamtal/-träffar, praktiska tillvägagångssätt, att matcha adepten med rätt mentor, att bemöta förhoppningar, förväntningar och svårigheter m.m.
14.30-15.00 Avslutning, Sammanfattning av dagen och om hur vi går vidare.

Vi ser fram emot din anmälan!

Du kan läsa mer om mentorprogrammet i senaste numret av Dietistaktuellt. Vid frågor om mentorprogrammet eller mentorutbildningen är du också varmt välkommen att maila till info@drf.nu.

Förberedelser för rekrytering av adepter till mentorprogrammet pågår och mer information kommer längre fram.

Kommentera