Ny bok för dig som vill utveckla ditt sätt att arbeta med NCP  

Vill du utveckla ditt sätt att använda Nutritionsbehandlingsprocessen (NCP)? Vill du hitta verktyg för att diskutera med dina kollegor hur ni kan gå vidare med NCP på er arbetsplats? I höst kommer boken som är skriven för dietister och studenter som har grundläggande kunskaper om NCP och som nu vill ta nästa steg för att utveckla och reflektera över sitt sätt att använda NCP. Den kan exempelvis användas i gruppdiskussioner, studiecirklar, dietistutbildningen och annan undervisning.

Boken heter Using the Nutrition Care Process, Critical Thinking Vignettes from Eight Clinical Cases och är skriven av Ylva Orrevall och Esther Myers. Ylva har arbetat med implementering och översättning av NCP sedan 2010 och Esther Myers har varit ansvarig för att utveckla NCP och dess terminologi som anställd vid the Academy of Nutrition and Dietetics i USA.

BokenCoverOpt2-1a_websmaller är på engelska och kommer att finnas både som e-bok och som tryckt bok. Den tryckta boken kommer endast kunna köpas genom att förbeställning görs senast 28 oktober 2016.

Läs mer här om boken här. Obs! Hemsidan kommer att succesivt fyllas på med mer information.

 

Kommentera