Se hit alla studerandemedlemmar i DRF!

Du som läser till dietist i Göteborg, Umeå, Uppsala eller är färdig dietist och läser masterprogram, är du intresserad av att få ut mer av din studietid? Gillar du att påverka, utveckla och nätverka?

DRF:s Studentsektion söker just nu fler engagerade studenter som vill vara med och bygga upp och vidare forma den växande sektionen.

Vad innebär detta i form av tid och engagemang? 
Delta på Skype-möte ca var 6:e vecka med studenter från hela landet. Du kan givetvis styra över hur stort ditt engagemang ska vara och hur mycket tid du vill lägga på sektionen. Det finns även möjlighet för den intresserade att genom sektionen engagera sig i Sveriges Hälso- och sjukvårdsstudenter (SHSS) där vi tillsammans med bl.a. läkar- sjuksköterske- fysioterapeut- och psykologstudenter driver frågor på hög politisk nivå (med t. ex. Socialstyrelsen och Socialdepartementet).

Vad får jag ut av att sitta i styrelsen?
– Värdefulla meriter till ditt CV
– Oförglömliga erfarenheter
– Möjlighet att påverka och utveckla
– Möjlighet att genomföra projekt
– Utökat nätverk av framtida kollegor
– Ökad chans att få stipendium till DRF:s kongress och EFAD:s konferens
(som nästa år är i Berlin)

Hur ansöker jag?
Skicka ett mail med namn, lärosäte och termin till studentsektionen (se nedan). Ge en kort motivering (en till tre meningar) om varför du är intresserad av att sitta i studentsektionens styrelse samt om du har tidigare erfarenhet av något liknande.

Tidigare student- eller styrelseengagemang är meriterande, men inget krav. Studenter på termin 1 – 5 premieras, men även senare terminer om du planerar att söka en master.

Låter ett engagemang i styrelsen intressant? Tveka då inte att söka oavsett termin och tidigare erfarenhet. Entusiasm och driv väger tyngre!

Skicka in din ansökan senast den 20:e januari till studentsektionen@drf.nu

Kommentera