DRF:s kongress 2020: Hanna Olvenmark & Ulrika Brydling kommer – kommer du?

Fredagsmys – miljökatastrof eller hälsomöjlighet?

Hanna Olvenmark är leg. dietist, snåljåp och grundare till Portionen Under Tian. Hon har en enorm passion för att visa alla att bra mat tillhör just alla. Det ska aldrig vara en klassfråga att kunna få bra mat på tallriken. Hon bryr sig också väldigt, väldigt mycket om den här planeten och vill därför att den maten vi äter ska vara snäll mot den. Och så älskar hon att vara utomhus.

Ulrika Brydling är ekokock, kokboksförfattare, föreläsare, kursledare och tävlingsledare inom hållbar måltid och värnar om mångfaldssmaker och råvarors ursprung samt förespråkar naturlig mat på rena råvaror. Ulrika driver Bro Park Krog och är hållbarhetsstrateg på Coop Provköket samt ambassadör för Eldrimner och Framtidens Frukt.


Varmt välkommen med din anmälan!


 

Kommentera