Dietisternas Riksförbund
  • För medlemmar
  • Dietist
    • Dietistens yrkesroll
    • Utbildning
    • Vad gör en dietist?
    • Årets dietist
  • Om DRF
    • Om DRF
      • Informatik och etisk kodex
      • Mentorprogram
      • Specialistordning
    • DRF:s historia
    • Kontakta oss
    • Kommunikation
    • Styrelse
    • Sektioner och lokalföreningar
    • Nätverk
      • NCPsuperusers
      • Nätverk för kommundietister
    • Samarbetspartners
      • EFAD
  • Bli medlem
  • Så tycker DRF
    • Debatt
    • Infografik
    • Pressmeddelanden
    • Rapporter
    • Remissvar
  • Covid-19
  • Projekt
    • Bariatrisk kirurgi
      • Material – bariatrisk kirurgi
    • ETT NYTT RECEPT FÖR MATSYSTEMET
    • Fokus på fullkorn
    • Global Burden of Disease
    • Hälsofrämjande sjukhusmåltider
      • Samarbeten
      • Aktiviteter
      • Press
      • Material
      • Kontakt
    • Hälsosamma levnadsvanor för barn och unga
    • Mat och Cancer
      • Om projektet
      • Om WCRF
      • Samarbeten
      • Aktiviteter
      • Material
      • Press
      • Kontakt
    • Mat och kultur genom livet – föreläsningarna
    • Mat och Migration
      • Utbildning – Migration, mat och hälsa
    • Mycket gott med lite fett
    • Nationella riktlinjer för vård vid obesitas
    • DIGITAL COOK-ALONG
    • Material från DRF:s projekt
    • Reumatologi
    • Stark inför kirurgi
    • Viktstigma i primärvården
  • In English

Disputerade dietister – temavecka januari 2021

  Catarina Lindqvist
NUTRITIONEN ÄR AVGÖRANDE VID LEVERSJUKDOM
Lena Hansson
LENAS FORSKNING FÖRBÄTTRAR NUTRITIONEN HOS BARN MED HJÄRTFEL
  Maria Somaraki
MARIA STUDERAR FÖRÄLDRARS BETEENDE RELATERAT TILL BARNFETMA 
  Pia Henfridsson
FORSKNING ÄR DET PERFEKTA DISTANSJOBBET
  Stina Bodén
STINA FORSKAR OM INFLAMMATION, KOST OCH CANCER
Dietisternas Riksförbund

Dietisternas Riksförbund är en professionsförening för legitimerade dietister och dietiststudenter.

    Facebook
    Twitter
    LinkedIn
    Instagram
    Youtube