Dietisternas Riksförbund
  • För medlemmar
  • Dietist
    • Dietistens yrkesroll
    • Utbildning
    • Vad gör en dietist?
    • Årets dietist
  • Om DRF
    • Om DRF
    • Bli medlem
    • Kontakta oss
    • Kommunikation
    • Styrelse
    • Sektioner och lokalföreningar
    • Samarbetspartners
  • DRF:s arbete
    • Informatik och etisk kodex
    • Infografik
    • Mentorsprogram
    • Specialistordning
  • Så tycker DRF
    • Debatt
    • Pressmeddelanden
    • Rapporter
    • Remissvar
  • Covid-19
  • Kalendarium
  • DRF:s projekt
    • Mat och Cancer
      • Om projektet
      • Om WCRF
      • Samarbeten
      • Aktiviteter
      • Material
      • Press
      • Kontakt
    • Mat och Migration
      • Utbildning – Migration, mat och hälsa
    • Hälsofrämjande sjukhusmåltider
      • Samarbeten
      • Aktiviteter
      • Press
      • Material
      • Kontakt
    • Hälsosamma levnadsvanor
      • Nationella riktlinjer
      • Matvanor
      • Alkohol
      • Fysisk aktivitet
      • Tobak
      • Utbildning & Inspiration
        • Broschyrer & Böcker
        • Filmer
        • Web-baserade stöd & verktyg
        • Utbildare & Experter
        • Matens dag 2019
    • Bariatrisk kirurgi
      • Material
    • Stark inför kirurgi
    • Reumatologi
    • Kontakt
  • In english

Disputerade dietister – temavecka januari 2021

  Catarina Lindqvist
NUTRITIONEN ÄR AVGÖRANDE VID LEVERSJUKDOM
Lena Hansson
LENAS FORSKNING FÖRBÄTTRAR NUTRITIONEN HOS BARN MED HJÄRTFEL
  Maria Somaraki
MARIA STUDERAR FÖRÄLDRARS BETEENDE RELATERAT TILL BARNFETMA 
  Pia Henfridsson
FORSKNING ÄR DET PERFEKTA DISTANSJOBBET
  Stina Bodén
STINA FORSKAR OM INFLAMMATION, KOST OCH CANCER
Twitter
Facebook
Dietisternas Riksförbund

Dietisternas Riksförbund är en yrkesorgansiation inom Naturvetarna med c. 1200 medlemmar som verkar för att utveckla dietistens roll i samhället och sjukvården.

  • Naturvetarna
  • Nutritionday
  • SACO
  • SWESPEN
  • ESPEN
  • EFAD