Dietisternas Riksförbund
  • För medlemmar
  • Dietist
    • Dietistens yrkesroll
    • Utbildning
    • Vad gör en dietist?
    • Årets dietist
  • Om DRF
    • Om DRF
      • Informatik och etisk kodex
      • Mentorprogram
      • Specialistordning
    • DRF:s historia
    • Kontakta oss
    • Kommunikation
    • Styrelse
    • Sektioner och lokalföreningar
    • Nätverk
      • NCPsuperusers
      • Nätverk för kommundietister
    • Samarbetspartners
      • EFAD
  • Bli medlem
  • Så tycker DRF
    • Debatt
    • Infografik
    • Pressmeddelanden
    • Rapporter
    • Remissvar
  • Covid-19
  • Projekt
    • Bariatrisk kirurgi
      • Material – bariatrisk kirurgi
    • ETT NYTT RECEPT FÖR MATSYSTEMET
    • Fokus på fullkorn
    • Global Burden of Disease
    • Hälsofrämjande sjukhusmåltider
      • Samarbeten
      • Aktiviteter
      • Press
      • Material
      • Kontakt
    • Hälsosamma levnadsvanor för barn och unga
    • Mat och Cancer
      • Om projektet
      • Om WCRF
      • Samarbeten
      • Aktiviteter
      • Material
      • Press
      • Kontakt
    • Mat och kultur genom livet – föreläsningarna
    • Mat och Migration
      • Utbildning – Migration, mat och hälsa
    • Mycket gott med lite fett
    • Nationella riktlinjer för vård vid obesitas
    • DIGITAL COOK-ALONG
    • Material från DRF:s projekt
    • Reumatologi
    • Stark inför kirurgi
    • Viktstigma i primärvården
  • In English

Rapporter

  • Förutsättningar för god mun- och allmänhälsa hos barn och ungdomar 2019
  • Sveriges dietister 2018 – kompetensförsörjning och arbetsmarknad
  • Kartläggning dietister i Sverige 2014
  • Kartläggning kommundietister i Sverige 2010
  • En vård värd samverkan – Upprop till samverkan mellan äldrevård och äldreomsorg
  • Dietister som forskar – länken mellan vetenskap och nutritionsbehandling
Dietisternas Riksförbund

Dietisternas Riksförbund är en professionsförening för legitimerade dietister och dietiststudenter.

    Facebook
    Twitter
    LinkedIn
    Instagram
    Youtube