Valberedningen

Valberedningens arbete går ut på att hitta representativa kandidater till Dietisternas Riksförbunds styrelse samt flertalet andra poster. Vilka poster som ska väljas beror på om det är ett jämt eller ett udda år. Valberedningen påbörjar vanligtvis sitt arbete redan på våren för att få fram bra kandidater till nästa vår.


Vi behöver DIN hjälp

Är det kanske så att DU vill engagera dig i styrelsen, eller vet om någon bra kandidat, så tar vi tacksamt och lyhört emot förslag! Personen som nomineras behöver inte vara informerad i förväg, dock måste man självklart vara/bli medlem i DRF. Finner valberedningen nomineringen intressant, tar vi kontakt för förfrågan om intresse av förtroendeuppdraget. Information och förslag som skickas till valberedningen delas inte med tredje part.

Du kan nominera dig själv eller kollegor, när du skickar in förslag så ange:

  • Namn
  • Vad personen arbetar med
  • Bostadsort
  • Gärna lite bakgrundsinformation
  • Kontaktuppgifter

Vill du veta vilka poster ska väljas på nästa årsmöte?
Om du är intresserad av vilka poster som ska väljas vid nästa årsmöte, så får du gärna kontakta oss i valberedningen. Vi brukar också vara aktiva i dietistaktuellt och naturvetarna och där brukar vi även utannonsera vilka poster som ska väljas för det år som är aktuellt.


Kontakt

valberedning.drf@gmail.com


Hur gör man om man vill vara med i valberedningen?

Nästa års valberedning väljs på årsmötet till våren. Är du intresserad av att arbeta i valberedningen? Kom då till årsmötet, alternativt anmäl ditt intresse via ett ombud.