Lunch med DRF 13/11
Varmt välkommen till LUNCH MED DRF – ett webbinarium som erbjuder lunchsällskap med kollegor över hela landet.
Kolhydratkvalitet och risk för typ 2-diabetes – med fokus på kolhydratintag och intag av kolhydratrika livsmedel” Kjell Olsson, dietist och med dr, presenterar resultaten från sin avhandling och vad vi känner till om sambandet mellan intag av olika typer av kolhydrater, kolhydratrika livsmedel och risken att insjukna i typ 2-diabetes. Vilka kolhydrater och födoämnen ökar respektive minskar risken för typ 2-diabetes och vilka kostmönster kan vi koppla till en minskad risk? Hur står sig detta i jämförelse med de kostråd vi har idag?
VAR? Digital träff via Zoom. Delta där du befinner dig! Förslagsvis från avdelningens lunchrum, ditt arbetsrum, köksbordet hemma, eller i mobilen på en lunchpromenad.
NÄR? Torsdagen den 13:e november kl. 12.15 – 13.00.
HUR? Titta in när du kan och var med så länge du hinner. Ställ frågor inför i mötet i kommentarsfältet på Facebook eller under tiden i chattfunktionen.
Delta genom att klicka Zoom-länken som publiceras under rubriken ”Lunch med DRF” på DRFs medlemssida (kräver inloggning).
VEM? Alla medlemmar är välkomna – yrkesverksam som student!
Vänligen observera att antal platser kommer vara begränsade. För att säkra din plats, se till att vara i tid.
Har du några frågor? Skicka ett mail till maria.wiren@drf.nu
Vill du ha tips för att få tekniken att funka? På denna länk hittar du sammanställda tekniktips
Har du missat ett tidigare Lunch med DRF, eller vill titta på något igen? På vår medlemssida har vi samlat tidigare möten
Hoppas att du har lust att luncha med oss!

Comments are closed here.