Dietisternas Riksförbund
  • För medlemmar
  • Dietist
    • Dietistens yrkesroll
    • Utbildning
    • Vad gör en dietist?
    • Årets dietist 2022
  • Om DRF
    • Om DRF
      • Informatik och etisk kodex
      • Mentorprogram
      • Specialistordning
    • DRF:s historia
    • Kontakta oss
    • Kommunikation
    • Styrelse
    • Sektioner och lokalföreningar
    • Nätverk
      • NCPsuperusers
      • Nätverk för kommundietister
    • Samarbetspartners
      • EFAD
  • Bli medlem
  • Så tycker DRF
    • Debatt
    • Infografik
    • Pressmeddelanden
    • Rapporter
    • Remissvar
  • Covid-19
  • Projekt
    • Bariatrisk kirurgi
      • Material – bariatrisk kirurgi
    • ETT NYTT RECEPT FÖR MATSYSTEMET
    • Fokus på fullkorn
    • Global Burden of Disease
    • Hälsofrämjande sjukhusmåltider
      • Samarbeten
      • Aktiviteter
      • Press
      • Material
      • Kontakt
    • Hälsosamma levnadsvanor för barn och unga
    • Mat och Cancer
      • Om projektet
      • Om WCRF
      • Samarbeten
      • Aktiviteter
      • Material
      • Press
      • Kontakt
    • Mat och Migration
      • Utbildning – Migration, mat och hälsa
    • Mycket gott med lite fett
    • Nationella riktlinjer för vård vid obesitas
    • DIGITAL COOK-ALONG
    • Material från DRF:s projekt
    • Reumatologi
    • Stark inför kirurgi
    • Viktstigma i primärvården
  • In English

Matens dag 2019

Inspelning Matens dag i Örebro den 28 november

OBS. Spola fram 3 minuter och 20 sekunder på respektive film (filmerna är ännu inte redigerade)

Matens dag i Örebro del 1
Matens dag i Örebro del 2

Åhörarkopior Matens dag i Oskarshamn den 10 december

Nationella Riktlinjer Anna Mattsson

Mat och cancerprevention Maria Strid

Livsmedelsverket Inger Stevén

Bortom rubrikerna och vår folkhälsa idag Emma Pattersson

 

 

Dietisternas Riksförbund

Dietisternas Riksförbund är en professionsförening för legitimerade dietister och dietiststudenter.

    Facebook
    Twitter
    LinkedIn
    Instagram
    Youtube