Dietisternas Riksförbund
  • För medlemmar
  • Dietist
    • Dietistens yrkesroll
    • Utbildning
    • Vad gör en dietist?
    • Årets dietist
  • Om DRF
    • Om DRF
    • Bli medlem
    • Kontakta oss
    • Kommunikation
    • Styrelse
    • Sektioner och lokalföreningar
    • Samarbetspartners
  • DRF:s arbete
    • Informatik och etisk kodex
    • Infografik
    • Mentorprogram
    • Specialistordning
  • Så tycker DRF
    • Debatt
    • Pressmeddelanden
    • Rapporter
    • Remissvar
  • Covid-19
  • Kalendarium
  • DRF:s projekt
    • Mat och Cancer
      • Om projektet
      • Om WCRF
      • Samarbeten
      • Aktiviteter
      • Material
      • Press
      • Kontakt
    • Mat och Migration
      • Utbildning – Migration, mat och hälsa
    • Hälsofrämjande sjukhusmåltider
      • Samarbeten
      • Aktiviteter
      • Press
      • Material
      • Kontakt
    • Hälsosamma levnadsvanor
      • Nationella riktlinjer
      • Matvanor
      • Alkohol
      • Fysisk aktivitet
      • Tobak
      • Utbildning & Inspiration
        • Broschyrer & Böcker
        • Filmer
        • Web-baserade stöd & verktyg
        • Utbildare & Experter
        • Matens dag 2019
    • Bariatrisk kirurgi
      • Material
    • Stark inför kirurgi
    • Reumatologi
    • Kontakt
  • In english

Matens dag 2019

Inspelning Matens dag i Örebro den 28 november

OBS. Spola fram 3 minuter och 20 sekunder på respektive film (filmerna är ännu inte redigerade)

Matens dag i Örebro del 1
Matens dag i Örebro del 2

Åhörarkopior Matens dag i Oskarshamn den 10 december

Nationella Riktlinjer Anna Mattsson

Mat och cancerprevention Maria Strid

Livsmedelsverket Inger Stevén

Bortom rubrikerna och vår folkhälsa idag Emma Pattersson

 

 

Twitter
Facebook
Dietisternas Riksförbund

Dietisternas Riksförbund är en yrkesorgansiation inom Naturvetarna med c. 1200 medlemmar som verkar för att utveckla dietistens roll i samhället och sjukvården.

  • Naturvetarna
  • Nutritionday
  • SACO
  • SWESPEN
  • ESPEN
  • EFAD