Nutrition vid cancerbehandling
- Har alla som drabbas av cancer risk för undernäring?
- Ska personer med cancer undvika socker?
- Skyddar kosttillskott med antioxidanter mot cancer?
Frågorna om vilken mat som är den bästa för personer med cancer är många och budskapen motstridiga. Detta kan leda till onödig oro och hälsorisker för patienten. Under det här kostnadsfria webbinariet sätter vi fokus på nutrition under och efter cancerbehandling, för att reda ut vad forskningen säger och sticka hål på de vanligaste myterna
Medverkar gör bland andra:
Suzanne Dixon, legitimerad dietist, master i epidemiologi och nutritionsvetenskap (USA)
Martin Bergö, professor i molekylärmedicin vid Göteborgs universitet
Kathrin Wode, överläkare onkologi, verksamhetsutvecklare RCC Stockholm Gotland
Inledningstal: Klas Kärre, professor i molekylär immunologi vid Karolinska institutet
Fullständigt program och anmälan hittar du på denna länk!
Här hittar du inbjudan i PDF-format.