Föreläsningsmaterial
Hållbart ätande
- Matens påverkan på planeten ger en bakgrund till den miljöpåverkan som livsmedelsproduktionen har.
- DRF:s guide för hållbart ätande beskriver vad hållbart ätande är och vilka råd som dietister kan rekommendera.
- Presentationen Näringsaspekter har vi börjat att problematisera de näringsaspekter vid mer växtbaserad kost.
Använd gärna presentationerna utan att ändra texten men välj ut de bilder som passar längden på din presentation. Har ni förbättringsförslag så skicka dessa gärna till hallbart@drf.nu
KOL
Utbildningsmaterial för KOL-patienter samt personal som arbetar med diagnosen.
Materialet säljs som ett paket och innefattar patientbroschyrer samt bildspel – ett riktat till patienter och ett riktat till personal. För 1200kr (exkl. moms), beställer du hela paketet och vissa uppdateringar. Det finns även en diabetesanpassad version. Beställningsformulär.