 |
Susann Ask
DRF:s ordförande Susann inleder kongressen tillsammans med Annemieke Van Ginkel-Res, ordförande för EFAD.
Läs mer
|
 |
Annemieke van Ginkel-Res
EFAD:s ordförande Annemieke ger tillsammans med DRF:S ordförande Susann Ask ett nationellt och globalt perspektiv på dietistens roll –och matvanornas.
Läs mer
|
 |
Agneta Yngve
Agneta är professor emerita vid Uppsala universitet och föreläser under seminariet ”Nutrition under livets 1000 första dagar”.
Läs mer
|
 |
Paulina Nowicka
Paulina är dietist och professor vid Uppsala universitet, och föreläser under seminariet ”Nutrition under livets 1000 första dagar”.
Läs mer
|
 |
Annika Hansson Giunti
Annika är dietist och projektledare, och föreläser under programdelen ”Att mäta effekt och nytta av dietistens arbete”.
Läs mer
|
 |
Thomas Fast
Thomas är doktor i nationalekonmi vid Svensk förening för hälsoekonomer, och föreläser under programdelen ”Att mäta effekt och nytta av dietistens arbete”.
Läs mer
|
 |
Anna Nergårdh
Anna är regeringens särskilda utredare och leder utredningen Samordnad utveckling för god och nära vård (2017:01).). Hon föreläser under programdelen ”God och nära vård – samordnad med fokus på hälsa”.
Läs mer
|
 |
Malin Skogsström
Malin är allmänläkare vid levnadsvanemottagning i Malmö, enhetschef för Region Skånes Kunskapscentrum för levnadsvanor och sjukdomsprevention, ledamot för Södra Sjukvårdsregionen i Nationellt Programområde för Levnadsvanor samt är ordförande i Regionalt Programområde för Levnadsvanor. Hon föreläser under programdelen ”Levnadsvanor ur ett hälso- och sjukvårdsperspektiv: från dialog med patienten till kunskapsstyrning”.
Läs mer
|
 |
Dr Constantina Papoutsakis
Dr. Constantina (Tina) är Senior Director of the Data Science Center vid the Academy of Nutrition and Dietetics i Chicago. Hon föreläser under programdelen ”Terminology is key to digital nutrition outcomes”.
Läs mer
|
 |
Hanna Olvenmark
Hanna är dietist, snåljåp och grundare till ”Portionen under tian”, och föreläser under programpunkten ”Fredagsmys – miljökatastrof eller hälsomöjlighet?”.
Läs mer
|
 |
Ulrika Brydling
Ulrika är kock, kokboksförfattare, föreläsare, kursledare och tävlingsledare inom hållbar måltid. Ulrika driver också Bro Park Krog och är hållbarhetsstrateg på Coop Provköket samt ambassadör för Eldrimner och Framtidens Frukt. Hon föreläser under programpunkten ”Fredagsmys – miljökatastrof eller hälsomöjlighet?”.
Läs mer
|