Dietisternas Riksförbund
  • För medlemmar
  • Dietist
    • Dietistens yrkesroll
    • Utbildning
    • Vad gör en dietist?
    • Årets dietist 2022
  • Om DRF
    • Om DRF
      • Informatik och etisk kodex
      • Mentorprogram
      • Specialistordning
    • Kontakta oss
    • Kommunikation
    • Styrelse
    • Sektioner och lokalföreningar
    • Nätverk
      • NCPsuperusers
      • Nätverk för kommundietister
    • Samarbetspartners
      • EFAD
  • Bli medlem
  • Så tycker DRF
    • Debatt
    • Infografik
    • Pressmeddelanden
    • Rapporter
    • Remissvar
  • Covid-19
  • Aktuellt
    • Hälsofrämjande sjukhusmåltider
      • Samarbeten
      • Aktiviteter
      • Press
      • Material
      • Kontakt
    • Hälsosamma levnadsvanor för barn och unga
    • Mat och Cancer
      • Om projektet
      • Om WCRF
      • Samarbeten
      • Aktiviteter
      • Material
      • Press
      • Kontakt
    • Nationella riktlinjer för vård vid obesitas – workshop för dietister
    • DIGITAL COOK-ALONG
    • Material från DRF:s projekt
    • Avslutade projekt
      • Bariatrisk kirurgi
        • Material – bariatrisk kirurgi
      • Fokus på fullkorn
      • Hälsosamma levnadsvanor
        • Nationella riktlinjer
        • Matvanor
        • Alkohol
        • Fysisk aktivitet
        • Tobak
      • Mat och Migration
        • Utbildning – Migration, mat och hälsa
      • Mycket gott med lite fett
      • Reumatologi
      • Stark inför kirurgi
      • Viktstigma i primärvården
  • In English

Utbildning & Inspiration

Broschyrer & Böcker

Filmer

Web-baserade Stöd & Verktyg

Utbildare & Experter

Twitter
Facebook
Dietisternas Riksförbund

Dietisternas Riksförbund är en yrkesorgansiation inom Naturvetarna med c. 1200 medlemmar som verkar för att utveckla dietistens roll i samhället och sjukvården.

  • Naturvetarna
  • Nutritionday
  • SACO
  • SWESPEN
  • ESPEN
  • EFAD