Hej Lotta Gustavsson!

Vem är Lotta Gustavsson?

Lotta Gustavsson kommer från Boden och studerar just nu vid Umeå Universitet. Jag tar examen i januari 2023 och har under det här sista studieåret fått möjligheten att vara studeranderepresentant i DRF vilket är otroligt kul.

Varför har du sökt dig till DRFs styrelse?

DRF inspirerar med sitt engagemang till att förbättra dietisternas roll. Jag är glad att kunna få en inblick i hur jag kan bidra till det arbetet. Det är också en möjlighet att som student få lära mig mer om yrkesrollen från duktiga, erfarna dietister och lära känna framtida kollegor!

Vad vill du verka för under din tid i styrelsen?

Etablera ett effektivt sätt att förmedla information från DRF som gemensamt går ut till samtliga studenter oavsett studieort. Jag vill också bidra med mitt perspektiv som student och såklart finnas som en länk för alla studenter som önskar förmedla tankar och idéer till DRF.

Vilket är ditt bästa resminne?

En man som sålde streetfood såg hur vi under lång tid försökte få tag i en taxi. Plötsligt lämnade han sitt stånd obemannat, vinkade oss till sig och körde oss från Beijing ända till grannstaden Xian. Att möta en så fin, galen och gästvänlig gest plus en ny vän tar jag med mig.