Hej Sophie Cairns!

Vem är Sophie Cairns?

Sophie Rodebjer Cairns, Jag är född i Stockholm men har bott några år i Enköping och ävenutomlands. Just nu arbetar jag på lasarettet i Enköping, och detta var även min första arbetsplats efter examen 2007. Jag stortrivs!

Hur har det senaste året i styrelsen varit?

Det har varit riktigt kul, vi har en god samverkan i styrelsen och det händer mycket. Vår största utmaning under det senaste året har varit att ta över medlemshanteringen från Naturvetarna, men det har öppnat upp möjligheter för förbundet och medlemmarna så det känns som ett positivt steg överlag. 

Vad har du lärt dig om DRF det senaste året?

Jag har tagit med mig jättemycket från åren i DRF Styrelse, både personlig utveckling men också lärt mig massor om att driva föreningar vilket jag nu försöker ge tillbaka till DRF genom att fortsätta vara aktiv i styrelsen!

Vilket är ditt bästa resminne?

Jag är inte jätteförtjust i att resa, vill helst vara hemma. Men reser ändå relativt mycket jämfört med de flesta. Mitt bästa resminne är nog skidresor med familjen, allra helst när min stora familj samlas i Åre under påskloven.