Webbinarium: Dietisten i det komplexa matsystemet – hur omsätter vi råd och riktlinjer till mat på tallriken
Är du nyfiken på hur du som dietist kan bli en nyckelspelare i livsmedelssystemet och i omställningen till en mer hållbar och hälsosam konsumtion av mat? Vi hälsar dig varmt välkommen till vårt spännande seminarium:
”Dietisten i det komplexa matsystemet: Hur omsätter vi råd och riktlinjer till mat på tallriken?”
Det blir allt tydligare hur hälsa, miljö och klimat hänger ihop, och att det krävs en omställning i livsmedelssystemet. Dietister har en unik roll, genom att omsätta råd om mat till mat på tallrik utifrån olika personers behov och förutsättningar kan vi bidra till hållbara och hälsosamma matvanor för individen, samtidigt som vi bidrar till en hållbar omställning för miljö och klimat. Vår gästföreläsare Linn Torstensson kommer att guida oss genom det komplexa matsystemet och hur vi praktiskt kan omsätta råd och riktlinjer om hållbar mat. Ta del av Linns expertkunskap och nätverka med dietister.
Under den efterföljande workshopen kommer vi att utforska utmaningar och möjligheter för dietister utifrån olika arbetsområden och diagnosgrupper.
Anmälningslänk
Vi ser fram emot en intressant och inspirerande eftermiddag.Varmt välkommen!
DRFs sektion Hållbart Ätande
3 kommentarer
Jag har inget google konto som verkar krävas för att anmäla sig. Kan man anmäla sig på något annat sätt?
Hej Elin!
Skicka ett mail till vår sektionsmail hallbart@drf.nu så skickar vi dig en länk till eventet.
Vi ses där
/Linnéa
Nu tror jag också det ska fungera att anmäla sig även utan google-konto 🙂