DRF:s HÖSTMÖTE

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 02/11
09:30 - 16:00

Plats
Naturvetarna


VÄLKOMMEN TILL DRF:S HÖSTMÖTE

För första gången någonsin bjuder vi in alla förbundets medlemmar att delta på höstmötet! Ta chansen att vara med och påverka förbundets framtid.

HUR VILL DU ATT DRF SKA SE UT OM FEM ÅR?

Vilka frågor är viktigast för oss dietister att arbeta med? Vad behöver du för att utvecklas i din yrkesroll? Hur vill du att dietister ska uppfattas i framtiden?

Mycket har hänt sedan DRF grundades för nästan 40 år sedan och förbundet behöver utvecklas kontinuerligt. Under årsmötet 2015 togs beslut om att arbeta fram en ny vision och strategisk plan för DRF. Detta viktiga arbete bör inte utföras exklusivt av styrelsen utan behöver inkludera alla medlemmar som vill engagera sig och tycker DRF är viktigt!

Under höstmötet kommer vi tillsammans arbeta i workshop-form. Det kommer att bli en kreativ och inspirerande dag som kommer att leda fram till ett utkast på en vision (målbild) för DRF.

 

Anmälan: Jessica Samuelsson via e-post jessica@drf.nu. Meddela önskemål om eventuell specialkost vid anmälan. O.S.A. senast 16/10 2015.

En representant från respektive referensgrupp, sektion, lokalförening och utbildningsort har möjlighet att få arvode och reseersättning. Information om detta skickas vid anmälan. Alla medlemmar är välkomna att delta i mötet men övriga är inte berättigade till ersättning och arvode.

Varmt välkomna!

/DRF:s styrelse

 

Länk till inbjudan som PDF här.

Lämna ett svar