Mentorsutbildning!

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 30/06
Hela dagen

Plats
Naturvetarna


Är du intresserad av personlig utveckling och vill utöka ditt professionella nätverk? Har du arbetat i minst fem år som dietist och är medlem i DRF? Om svaren är ja, kan du nu bli en av DRF:s första mentorer någonsin. Som mentor inom DRF stöttar och vägleder du en nyutexaminerad dietist under begränsad tid och får på så sätt vara delaktig i en ny kollegas utveckling.

Mer information om arbetet med DRFs mentorprogram kan du läsa i Dietistaktuellt för juni, och du som är intresserad av att eventuellt bli mentor kan planera in den 30 augusti 2016. Då kommer de allra första mentorerna till programmet att utbildas under en heldag i Naturvetarnas lokaler i Nacka. Den som leder dagen är Eva Idmark Andersson, kulturstrateg på Kommunförbundet i Skaraborg med stor erfarenhet på området. Eva har bland annat varit med och utformat mentorsprogrammet på Högskolan i Skövde.

Mentorsutbildningen är kostnadsfri. Det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Vill du ha inbjudan kan du maila ditt intresse (ej bindande) till info@drf.nu, skriv ”Mentorsutbildning 2016” i ämnesraden. I mejlet skriver du ditt namn och ditt telefonnummer samt bostadsort.

DRF förbereder också för rekryteringen av adepter. Mer information om detta kommer längre fram.

Lämna ett svar