Dietisternas Riksförbund
  • För medlemmar
  • Dietist
    • Dietistens yrkesroll
    • Utbildning
    • Vad gör en dietist?
    • Årets dietist
  • Om DRF
    • Om DRF
      • Informatik och etisk kodex
      • Mentorprogram
      • Specialistordning
    • DRF:s historia
    • Kontakta oss
    • Kommunikation
    • Styrelse
    • Sektioner och lokalföreningar
    • Nätverk
      • NCPsuperusers
      • Nätverk för kommundietister
    • Samarbetspartners
      • EFAD
  • Bli medlem
  • Så tycker DRF
    • Debatt
    • Infografik
    • Pressmeddelanden
    • Rapporter
    • Remissvar
  • Covid-19
  • Projekt
    • Bariatrisk kirurgi
      • Material – bariatrisk kirurgi
    • ETT NYTT RECEPT FÖR MATSYSTEMET
    • Fokus på fullkorn
    • Global Burden of Disease
    • Hälsofrämjande sjukhusmåltider
      • Samarbeten
      • Aktiviteter
      • Press
      • Material
      • Kontakt
    • Hälsosamma levnadsvanor för barn och unga
    • Mat och Cancer
      • Om projektet
      • Om WCRF
      • Samarbeten
      • Aktiviteter
      • Material
      • Press
      • Kontakt
    • Mat och kultur genom livet – föreläsningarna
    • Mat och Migration
      • Utbildning – Migration, mat och hälsa
    • Mycket gott med lite fett
    • Nationella riktlinjer för vård vid obesitas
    • DIGITAL COOK-ALONG
    • Material från DRF:s projekt
    • Reumatologi
    • Stark inför kirurgi
    • Viktstigma i primärvården
  • In English

Håll basen grön – både för din hälsa och miljön

 

Dietisternas Riksförbund önskar god fortsättning och ser fram emot ett år för mer hållbara och hälsosamma matvanor!

Tidigare års infografiker från DRF hittar du på denna länk

 

  • Hälsosamma matvanor viktigt, Material
  • 17 jan 2023

Lämna ett svar Avbryt svar

Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.

Dietisternas Riksförbund

Dietisternas Riksförbund är en professionsförening för legitimerade dietister och dietiststudenter.

    Facebook
    Twitter
    LinkedIn
    Instagram
    Youtube