Vetenskapligt underlag för Mat vid diabetes – en presentation av SBU:s nya rapport

Varmt välkommen till LUNCH MED DRF – ett webbinarium som erbjuder lunchsällskap med kollegor över hela landet!

Denna gång har vi fokus på SBUs nya rapport Mat vid diabetes som ingen mindre än Mette Axelsen, klinisk näringsfysiolog, docent och Ingrid Larsson, klinisk näringsfysiolog, docent presenterar.

Medverkar gör också Ingalena Andersson och Elisabeth Jelleryd från DRFs sektion för diabetes samt Efva Forsell och Else Hellebö Johanson från DRFs sektion för obesitas.


VAR? Digital träff via Zoom. Delta där du befinner dig! Förslagsvis från avdelningens lunchrum, ditt arbetsrum, köksbordet hemma, eller i mobilen på en lunchpromenad.

NÄR? Torsdagen den 28 april kl. 12.15 – 13.00.

HUR? Titta in när du kan och var med så länge du hinner. Ställ frågor inför i mötet i kommentarsfältet på Facebook eller under tiden i chattfunktionen.

Delta genom att klicka Zoom-länken som publiceras under rubriken ”Lunch med DRF” på DRFs medlemssida (kräver inloggning).

VEM? Alla medlemmar är välkomna, yrkesverksam som student!

Vänligen observera att antal platser kommer vara begränsade. För att säkra din plats, se till att vara i tid.


Har du några frågor? Skicka ett mail till dietisternasriksforbund@drf.nu

Vill du ha tips för att få tekniken att funka? På denna länk hittar du sammanställda tekniktips.
Hoppas du har lust att äta med oss!

 

Lämna ett svar